About Us


Millers


Peter Tijssen

De altijd vrolijke Peter Tijssen laat als vrijwillige molenaar de wieken met grote regelmaat draaien. Tevens is hij de contact-
persoon en is hij zowel via de telefoon als per e-mail altijd bereikbaar.

Gert van Eden

Gert van Eden laat als vrijwillige molenaar de wieken draaien om onder andere veevoeder te malen en houdt zich daarnaast ook bezig met het onderhoud aan de molen. Is er iets aan de hand, dan maalt hij er niet om!

 


About Us

In het centrum van Veenendaal staat stelling korenmolen De Vriendschap.
De molen heeft een bewogen leven achter de rug en is nu bezig met zijn vierde levens fase. Nadat in 1872 de molen als sloopmolen in Veenendaal herbouwd is en in de vijftig- en zestigerjaren geheel ontmanteld was, is deze in 1995 gerestaureerd en heropend. Vandaag de dag is de molen het stralende middelpunt van Veenendaal. Met grote regelmaat laten de vrijwillige molenaars Gert van Eden en Peter Tijssen de wieken draaien om onder andere veevoeder te malen. De molen staat tevens open voor bezoekers tijdens de openingstijden, als de wieken draaien of op afspraak.

More About The Mill

De molen is iedere zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur geopend. Daarnaast kan de molen bezocht worden als de wieken draaien of op afspraak.
Nieuweweg 109, 3905 LJ VEENENDAAL
Op de hoogte blijven van de nieuwste nieuwtjes? Volg onze facebookpagina: korenmolendevriendschap

CONTACT

  • Adres: Nieuweweg 109
    3905 LJ VEENENDAAL
  • Email: petertijssen1@ziggo.nl
  • Website: www.molen-devriendschap.nl
  • Telefoon: 0318 510174
  • Mobiel: 06 28367928