Schoonmaakvrijwilligers gezocht!

Schoonmaakvrijwilligers gezocht!

Word jij blij van een emmer sop en een schoon resultaat? Help ons dan mee Molen De Vriendschap voor toekomstige generaties te behouden! Alle opbrengsten uit rondleidingen, winkel en zaalverhuur komen te goede aan het onderhoud van de molen. Om de diverse ruimtes van de molen schoon te houden hebben we hulp nodig. Heb je een paar uren beschikbaar en vind je het leuk om onderdeel te zijn van onze molenfamilie?

Wil jij onderdeel zijn van ons nieuwe schoonmaakteam?

Meld je dan nu aan. 

Wie: Iedereen die blij wordt van een emmer sop en een schoon resultaat!  Heb je een vriend of vriendin waarmee je graag samen de handen uit de mouwen wilt steken laat het dan ook zeker even weten! 

Wat: alles nat afnemen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken etc.

Waar: Molen De Vriendschap nieuwe weg  

Wanneer: We draaien nog niet op volle kracht en zijn de tijden flexibel in te vullen. Zodra het schoonmaakteam meer leden heeft maken we met elkaar afspraken. 

Molen De Vriendschap biedt jou: Goede begeleiding door de locatie manager en afgebakende taken. Wil je graag mensen leren kennen of bouwen aan je CV en netwerk dan kunnen we je referenties geven. Op onze website www.molen-devriendschap.nl staat ons beleidsplan en we beschikken over een huishoudelijk reglement met een richtlijnen voor diversiteit en gewenste omgangsvormen.

IK HEB INTERESSE

Nog enkele vacatures

Go to Top