Ambachtelijke producten

Molenwinkel

Onze winkel heeft een mooi assortiment aan lokale producten en cadeaus met een lokaal tintje. Kom gezellig langs voor een rondleiding door de molen, drink daarna een bakje koffie, thee of limonade bij de molenwinkel en zoek een leuk cadeautje uit voor je familie en vrienden. Ook kan je tijdens een fietstocht een toiletstop bij ons maken. Kijk voor onze openingstijden onderaan deze website.

Lokaal
We zijn trots op Veenendaal en de omringende Vallei. En dat willen we laten zien. In onze winkel verkopen we naast ons eigen Vriendschapsmeel daarom de producten van lokale boeren en ondernemers. Een leuk aandenken aan je bezoek of een cadeau met een lokaal tintje, wij hebben het in huis.

Jouw product in onze winkel? Dat kan, stuur ons een bericht!

Openingstijden

We zijn open…

De molenwinkel is open op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur en zaterdag van 11.00 – 16.00 uur. Maar dat kan straks zomaar vaker zijn. Hiervoor zoeken we vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Bekijk hier de vacature en houd onze Facebookpagina en andere sociale kanalen in de gaten!

Een greep uit ons assortiment…

Koffie & Thee

We verkopen diverse seizoen theeën van De Thee van mijn Tante uit de Patrimoniumlaan en koffiebonen en gemalen koffie van de Veense koffiebranderij Roast & Toast. Kom langs in de winkel en de geur van koffie en thee komt je tegemoet.

Lokaal Bier

Van De Stadsbrouwerij Veenendaal hebben we een lokaal gebrouwen triple, blond, stout en weizen met vrolijke iconische gezichten uit Veenendaal in ons assortiment. Samen met een mooi bierglas zeer geschikt als cadeau, maar ook lekker om zelf van te genieten.

Kersthangers

Onze molen is één van de drie kersthangers van Cityshapes en komt in een mooie geschenkverpakking. Ook verkopen we de skyline van Veenendaal met alle iconische gebouwen. Koopt u via ons dan gaat de hele marge naar het onderhoud van de molen.

Relatiepakket

We stellen relatiepakketten samen voor bedrijven en particulieren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kruidenwijn

Van Imkerij De Werkbij verkopen wij diverse producten zoals honing, bijenwaskaarsen, hakhoning en honingkruidenwijn.

Vriendschapsmeel

We zijn bezig een  nieuwe productlijn Vriendschapsmeel te ontwikkelen. Nu kunt u al gewoon tarwemeel, bloem, pannenkoekenmeel en koek- en cakemix bij ons kopen.

Soep en bakmixen

Zuster Evie Lunteren levert ons mooi verpakte soepmixen, luxe broodmixen en chutney’s. Vrolijk verpakt om cadeau te geven.

Locatie

Route & parkeren

Een parkeerplek in de omgeving of in de Scheepjeshof biedt een mooie kans om te ervaren hoe Molen de Vriendschap verrijst boven de huizen en bedrijven die er in de afgelopen 150 jaar omheen zijn komen te staan. Ben je slechter ter been dan zijn er een paar plekken naast de ingang of aan De Omloop.

BEKIJK ROUTE