Ambachtelijke producten

Molenwinkel

Onze winkel heeft een mooi assortiment lokale producten en cadeaus met een lokaal tintje. Kom langs voor een rondleiding door de molen, drink een kopje koffie, thee of limonade en bezoek onze molenwinkel. Hier koop je het lekkerste molengemalen pannenkoekenmeel en kun je uit een breed assortiment leuke, originele cadeau’s uitzoeken. Ook kan je tijdens een fietstocht een toiletstop bij ons maken.

Lokaal
Omdat we trots zijn op Veenendaal en de omringende Vallei verkopen we naast ons eigen Vriendschapsmeel ook producten van lokale ondernemers. Een leuk aandenken aan je bezoek of een cadeau met een lokaal tintje: wij hebben het en maken er een mooi cadeaupakket van!

Jouw product in onze winkel? Dat kan, stuur ons een bericht!

Openingstijden

We zijn open…

De molenwinkel is open op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur en zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

Voor leuke acties en nieuwe producten: kom langs en houd onze Facebookpagina in de gaten!

Een greep uit ons assortiment…

Vriendschapsmeel

Voor het lekkerste molengemalen tarwemeel, bloem, pannenkoekenmeel kun je in onze winkel terecht. Ook verkopen we veel lekkere koek- en cakemixen. En een nieuwe productlijn Vriendschapsmeel is in ontwikkeling.

Lokaal Bier

Van De Stadsbrouwerij Veenendaal hebben we een lokaal gebrouwen triple, blond, stout en weizen met vrolijke iconische gezichten uit Veenendaal in ons assortiment. Samen met een mooi bierglas leuk als cadeau, maar ook lekker om zelf van te genieten.

Relatiepakket

We stellen relatiepakketten samen voor bedrijven en particulieren. Vraag naar de mogelijkheden!

Honing

Van Imkerij De Werkbij verkopen wij diverse producten zoals honing, bijenwaskaarsen en hakhoning.

Soep en bakmixen

Zuster Evie Lunteren levert ons mooi verpakte soepmixen, luxe broodmixen en chutney’s. Vrolijk verpakt om cadeau te geven.

Koffie & Thee

We verkopen diverse theeën van De Thee van mijn Tante uit de Patrimoniumlaan en koffiebonen en gemalen koffie van de Veense koffiebranderij Roast & Toast. In onze winkel komt de geur van koffie en thee je tegemoet.

Locatie

Route & parkeren

Een parkeerplek in de omgeving of in de Scheepjeshof biedt een mooie kans om te ervaren hoe Molen de Vriendschap verrijst boven de huizen en bedrijven die er in de afgelopen 150 jaar omheen zijn komen te staan. Ben je slechter ter been dan zijn er een paar plekken naast de ingang of aan De Omloop.

BEKIJK ROUTE