Zaal huren

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om een vrijblijvende aanvraag  te doen. Wij nemen vervolgens contact met je op. Heb je vragen? Wellicht staan de antwoorden in onze brochure met zaalhuur tarieven en informatie.

Bedankt voor uw aanvraag. U hoort spoedig van ons! We zijn een vrijwilligersorganisatie. Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag is de molen geopend. Er kunnen enkele dagen overheen gaan voor je onze reactie ontvangt.
Het lijkt er op dat niet alles juist is ingevuld. Kijk nog even goed of alles juist en volledig is ingevuld.
Multifunctionele ruimte

Voor alle gelegenheden geschikt

Onze zaal draagt de naam van de hoofdsponsor van Molen : Van Mourik. De zaal is per trap én per lift bereikbaar, heeft een sfeervolle eikenhouten bar en een nieuwe keuken uitgerust met koelkast en vaatwasser. De laatste jaren is er veel gerenoveerd waardoor de ruimte nu sfeervol, geïsoleerd en goed verwarmbaar is. Er is ook een groot multimediascherm in de zaal. Zo gauw de fondsenwerving rond is moderniseren we ook de tafels en stoelen.

Kortom: een geweldige zaal in een historisch pand.  Zowel zakelijk als particulier is de Van Mourik zaal voor allerlei doeleinden te gebruiken. Interesse om de zaal te huren? Neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en de prijzen.

INFORMATIE ZAALHUUR VOLGT BINNENKORT