Locatie huren

Aanvraagformulier

Om een vrijblijvende aanvraag te doen vul je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan contact met je opnemen. Heb je nog vragen, lees dan eerst onze brochure met tarieven en aanvullende informatie.

Bedankt voor uw aanvraag. U hoort spoedig van ons! We zijn een vrijwilligersorganisatie. Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag is de molen geopend. Er kunnen enkele dagen overheen gaan voor je onze reactie ontvangt.
Het lijkt er op dat niet alles juist is ingevuld. Kijk nog even goed of alles juist en volledig is ingevuld.
Multifunctionele ruimte

Een prachtige restyling

In 2021 zijn we gestart met een volwaardige, professionele renovatie van de zaal. De zaal draagt de naam van onze hoofdsponsor Van Mourik en is met mooie visuals, een eikenhout bar en mooie planten zeer sfeervol geworden. We zijn nog bezig met de fondsenwerving om ook de tafels en stoelen om te vormen naar de stijl van het prachtige ontwerp van Daphne Jansen. Tot die tijd houdt niets ons tegen om de zaal al volwaardig te verhuren. Zowel zakelijk als particulier is de Van Mourik zaal voor diverse doeleinden te gebruiken. Laat je contactgegevens achter dan informeren we je graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de prijzen.

INFORMATIE ZAALHUUR