Zaal huren

Vergaderen, trouwen, verjaardag of iets anders te vieren?

In de zaal van molen de vriendschap kun je alle kanten op! Je kunt de zaal huren om te vergaderen, te trouwen, je verjaardagsfeest of een kinderfeestje te vieren maar ook voor andere zakelijke of verenigingsontmoetingen is de zaal van Molen de Vriendschap geschikt. Onze zaal heeft ruimte voor bijeenkomsten tot ongeveer 40 personen.

De zaal is zo ontworpen dat hij voor elk evenement in te richten is. Ook de verlichting, akoestiek en logistiek dragen er toe bij dat de zaal voor vrijwel elke gelegenheid geschikt is. Het multimediascherm zorgt er voor dat de zaal ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en educatiedoeleinden in combinatie met een rondleiding.

INFORMATIE ZAALHUUR
AANVRAAG ZAALHUUR
Multifunctionele zaal

Voor alle gelegenheden geschikt

Onze zaal draagt de naam van de hoofdsponsor van Molen : Van Mourik. De zaal is per trap én per lift bereikbaar, heeft een sfeervolle eikenhouten bar en een nieuwe keuken uitgerust met koelkast en vaatwasser. De laatste jaren is er veel gerenoveerd waardoor de ruimte nu sfeervol, geïsoleerd en goed verwarmbaar is. Er is ook een groot multimediascherm in de zaal. Zo gauw de fondsenwerving rond is moderniseren we ook de tafels en stoelen. Kortom: een geweldige zaal in een historisch pand.  Zowel zakelijk als particulier is de Van Mourik zaal voor allerlei doeleinden te gebruiken. Interesse om de zaal te huren? Neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en de prijzen.

INFORMATIE ZAALHUUR