Gastvrouwen en gastheren gezocht voor de zaal!

Gastvrouwen en gastheren gezocht voor de zaal!

Vind jij het leuk om mensen te ontvangen en wegwijs te maken? Voor het ontvangen van huurders van onze zaal zoeken we gastvrouwen en gastheren. De taken verschillen van het wegwijs maken van onze gasten, het klaar zetten van koffie en thee of alleen het openen en afsluiten van de zaal.

Help ons mee Molen De Vriendschap voor toekomstige generaties te behouden! Alle opbrengsten uit rondleidingen, winkel en zaalverhuur komen te goede aan het onderhoud van de molen. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het ontvangstteam en onze molenfamilie? Meld je dan nu aan.

Gastvrouw of gastheer voor onze zaal?

Meld je dan nu aan. 

Wie: Je bent van nature gastvrij en bent af en toe ook ’s avonds beschikbaar

Wat: Wegwijs maken van onze gasten, het klaar zetten van koffie en thee, schoonhouden toiletten of soms alleen het openen en afsluiten van de zaal. 

Waar: Molen De Vriendschap aan de Nieuweweg 109 in Veenendaal 

Wanneer: We draaien nog niet op volle kracht en zijn de tijden flexibel in te vullen. Zodra het ontvangstteam meer leden heeft maken we onderling afspraken met elkaar. 

Hoe vaak: Op afroep, bijvoorbeeld 1 dagdeel per week (ochtend, middag, avond). Zondags zijn we gesloten. 

Heb je een vriend of vriendin waarmee je graag samen vrijwilligerswerk wilt doen laat het dan ook zeker even weten! 

Molen De Vriendschap biedt jou: een leuke flexibel in te zetten rol als vrijwilliger in een nieuwe vrijwilligersorganisatie met lange historie. Voel je welkom in onze diverse molenfamilie! We zorgen voor goede begeleiding. Fijn, als je bijvoorbeeld mensen wilt leren kennen of wilt bouwen aan je CV en netwerk. Op onze website www.molen-devriendschap.nl staat ons beleidsplan en we beschikken over een huishoudelijk reglement met een richtlijnen voor diversiteit en gewenste omgangsvormen.

IK HEB INTERESSE

Nog enkele vacatures

Go to Top