Vrijwilligers voor molenwinkel gezocht

Vrijwilligers voor molenwinkel gezocht

Heb jij altijd al eens in een winkel willen staan? Help ons dan mee Molen De Vriendschap voor toekomstige generaties te behouden! Alle opbrengsten uit rondleidingen, winkel en zaalverhuur komen te goede aan het onderhoud van de molen. Voor de molenwinkel zoeken wij vrijwilligers die bezoekers ontvangen, verkoopadvies geven, koffie en thee schenken, meel uitponden en de winkel en bezoekerstoiletten schoonhouden. 

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het winkelteam en onze molenfamilie?

Meld je dan nu aan. 

Functieomschrijving: Winkelvrijwilligers 

Wie: Voor wie het leuk vindt om in een winkel te werken en bezoekers te ontvangen. 

Wat: Ontvangen van bezoekers winkel, verkoopadvies geven, uitleg geven, cadeaus inpakken, schenken koffie/thee, meel uitponden, schoonhouden winkel en bezoekerstoiletten.

Waar: Molen De Vriendschap aan de Nieuweweg 109 in Veenendaal 

Wanneer: In overleg (eventueel afwisselend) op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdag. Andere dagen op afroep, bijvoorbeeld bij bijzondere evenementen. Op zondag zijn we gesloten.

Functie eisen: Vriendelijk, open en klantgericht. Werkt makkelijk samen en is proactief. 

Molen De Vriendschap biedt jou: een leuke afwisselende rol die direct bijdraagt aan het behoud van dit bijzondere Veense Rijksmonument. Voel je welkom in onze diverse molenfamilie! We zorgen voor goede begeleiding. Fijn, bijvoorbeeld als je mensen wilt leren kennen of wilt bouwen aan je CV en netwerk. Op onze website www.molen-devriendschap.nl staat ons beleidsplan en we beschikken over een huishoudelijk reglement met een richtlijnen voor diversiteit en gewenste omgangsvormen.

IK HEB INTERESSE

Nog enkele vacatures

Go to Top