Voorzitter Stichting

Voorzitter Stichting

De stichting is op zoek naar een actieve voorzitter die leiding neemt over de vergaderstructuur en op een doeltreffende wijze, tezamen met het groeiende team van vrijwilligers, de ambities benadrukt en helpt verwezenlijken. De voorzitter is voor zowel de vrijwilligers als de externe partijen het gezicht van de stichting.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van onze molenfamilie?

Meld je dan nu aan. 

Functieomschrijving
Voorzitter Stichting 

Wie
De stichting is op zoek naar een actieve voorzitter die leiding neemt over de vergaderstructuur en op een doeltreffende wijze, tezamen met het groeiende team van vrijwilligers, de ambities benadrukt en helpt verwezenlijken. De voorzitter is voor zowel de vrijwilligers als de externe partijen het gezicht van de stichting. 

Taken
• Het in overleg met de secretaris voorbereiden van de vergaderagenda;
• Het leiden van de bestuursvergaderingen;
• Het zorgdragen voor het doelmatig functioneren van de stichting. 

Ervaring
Bestuurlijke ervaring is een pré. Of de professionele ambitie om zich te ontwikkelen op bestuurlijk vlak. 

Competenties
• Verbindend en enthousiasmerend leiderschap;
• Helikopterview;
• Goede mondelinge presentatie. 

Tijdsbesteding
Het bestuur heeft eens in 6 weken een vergadering. Daarnaast worden bestuursleden op enkele bijzondere momenten verwacht aanwezig te zijn, zoals de Nationale Molendag, Open Monumentendag, bijeenkomsten voor vrijwilligers en Vrienden van De Vriendschap. Op deze dagen voel je de maatschappelijke en historische functie en ervaar je ten volste de passie van iedereen die zich inzet voor de molen. Dat is iets waar je graag onderdeel van wilt zijn. 

Bekijk volledige omschrijving

Molen De Vriendschap biedt jou: een interessante uitdaging om leiding te geven aan een prachtige organisatie, met een gepassioneerd team aan vrijwilligers en groeiende zichtbaarheid als beleefbaar rijksmonument in Veenendaal. Het betreft een vrijwilligersfunctie, waar geen financiële vergoeding tegenover staat. 

Heb je interesse in deze functie, dan kan je dat kenbaar maken via bestuur@molen-devriendschap.nl of vul ons contactformulier in.

IK HEB INTERESSE

Nog enkele vacatures

Go to Top