Locatie huren

Vergaderen, trouwen of een feest te vieren?

Een ruimte waar ruim baan is voor beleving van vriendschap! Wil je onze unieke locatie huren om te vergaderen, te trouwen, voor een kinderfeestje of andere ontmoetingen? Dat kan, want de ruimte kent een tijdloos en bovenal flexibel ontwerp waardoor er ruimte is voor ongeveer 40 personen.

De inrichting is ontworpen om de ruimte naar elk gewenst type evenement in te richten. Daarnaast ondersteunen de verlichting, akoestiek en logistiek het gewenste resultaat voor elke gelegenheid. Denk naast bovenstaande ook aan bijvoorbeeld educatiedoeleinden in combinatie met een rondleiding.

INFORMATIE ZAALHUUR
AANVRAAG ZAALHUUR
Multifunctionele ruimte

Een prachtige restyling

In 2021 zijn we gestart met een volwaardige, professionele renovatie van de zaal. De zaal draagt de naam van onze hoofdsponsor Van Mourik en is met mooie visuals, een eikenhout bar al heel sfeervol geworden. We zijn nog bezig met de fondsenwerving om ook de tafels en stoelen om te vormen naar de stijl van het prachtige ontwerp van Daphne Jansen. Tot die tijd houdt niets ons tegen om de zaal al volwaardig te verhuren. Zowel zakelijk als particulier is de Van Mourik zaal voor diverse doeleinden te gebruiken. Laat je contactgegevens achter dan informeren we je graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de prijzen.

INFORMATIE ZAALHUUR