Administratieve vrijwilligers

Administratieve vrijwilligers

Help ons mee Molen De Vriendschap voor toekomstige generaties te behouden! Bij Molen De Vriendschap zijn we druk bezig om de molen meer zichtbaar en beleefbaar te maken. Zo komt er een molenwinkel, gaan we de zaal in het pakhuis verhuren en hebben we allerlei leuke projecten lopen. We kunnen wel wat administratieve hulp gebruiken, want de administratieve taken verdelen we het liefst over meerdere personen. Heb je een paar uren beschikbaar?

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van onze molenfamilie?

Meld je dan nu aan. 

Functieomschrijving: Administratief vrijwilliger 

Wie: Vrijwilligers met ervaring (of bezig met een opleiding) in administratie of officemanagement. 

Wat: Voorraadbeheer, vrijwilligersbeheer voor lief & leed, voorbereiden facturatie, agendabeheer en af en toe projectmatige ondersteuning.

Waar: Thuis of bij de molen als deze open is.

Waarom: Ter ondersteuning van het bestuur, de locatie manager en de molenaar(s).

Wanneer: Vrij in te vullen (richtlijn 2 uur per week na inwerkperiode).

Functie eisen: Nauwkeurig, praktisch en kan zelfstandig werken met computersoftware. Staat open voor anderen en werkt makkelijk samen.

Molen De Vriendschap biedt jou: een flexibel in te zetten rol als vrijwilliger in een nieuwe vrijwilligersorganisatie met lange historie. Voel je welkom in onze diverse molenfamilie! Op onze website www.molen-devriendschap.nl staat ons beleidsplan en we beschikken over een huishoudelijk reglement met een richtlijnen voor diversiteit en gewenste omgangsvormen.

IK HEB INTERESSE

Nog enkele vacatures

Go to Top